Over ons

Wat zijn de voordelen voor u?

Het autobezit word steeds duurder en daardoor worden wij allemaal steeds kritischer op de vaak hoge garagerekeningen. Tegenwoordig is niet alleen een interessante prijs voldoende meer om een alternatieve keuze te maken. Vakmanschap en de kwaliteit van het werk samen met de gebruikte onderdelen zijn net zo belangrijk maar helaas nog vaak slecht inzichtelijk.

Bij Lageautokosten.nl maken wij direct in enkele stappen per autobedrijf zichtbaar hoe deze presteert op basis van objectieve klantervaring en geven we een gespecificeerd kostenoverzicht van onderhoud en / of reparatie. Vervolgens kan je direct een afspraakaanvraag doen bij het autobedrijf van jouw keuze.

 

Hoe werkt het?

Vul je postcode & kenteken in en selecteer daarna welk onderhoud of reparatie je graag wilt laten uitvoeren.  Je kan ook aangeven of je bijvoorbeeld graag gebruik wilt maken van een vervangende auto of fiets.

Eenmaal ingevuld klikt je op ‘’zoek garages’’ zodat wij  van lageautokosten kunnen gaan zoeken naar de beste matches bij jouw in de buurt.  Vervolgens krijg je van ons een overzicht van een aantal uitstekende garages bij jouw in de buurt. Door bij een autobedrijf op meer informatie te klikken krijg je meer specifieke informatie of dat autobedrijf en kan je direct een afspraakaanvraag indienen. Je wordt dan zo spoedig als mogelijk benaderd door het autobedrijf om samen de afspraak in te plannen en nog eventuele vragen te beantwoorden.